Stichting Werk Plus Ervaring is een netwerkorganisatie die door enthousiaste ervaren werkzoekende wordt gerund. Zij nemen het heft in eigen hand om de kwaliteiten, kennis en ervaring van de ervaren werkzoekenden in te zetten voor de maatschappij, zowel middels betaalde- als maatschappelijke arbeid. De Stichting Werk Plus Ervaring wil op verschillende manieren een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken op de arbeidsmarkt.

 

Twee peilers: actie en verbinding
De Stichting Werk Plus Ervaring werkt vanuit de overtuiging dat de kwaliteiten, kennis en ervaring van de aangesloten werkzoekenden een belangrijke meerwaarde hebben voor de samenleving, en zet deze kennis op een proactieve manier in.
De twee peilers waar we op focussen zijn actie en verbinding. Als verbindende schakel in het midden luisteren we naar de vraag van de ervaren werkzoekende, kijken we naar de knelpunten op de arbeidsmarkt en komen we met concrete aanpakken, denken we mee met de gemeenten en voeren we gezamenlijk projecten uit. Met onze werkwijze en filosofie onderscheiden we ons van traditionele arbeidsorganisaties en intermediairs, die vaak niet meer de juiste antwoorden kunnen geven op allerlei maatschappelijke kwesties op de arbeidsmarkt.
Daarbij zoeken we niet alleen financiering bij overheden, maar met name ook bij fondsen en private partijen.

Meer weten over onze visie en missie, klik dan op de onderstaande link: