Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Stressbeheersing

14 februari 2019 @ 14:00 - 17:00

Speciaal voor werkzoekenden uit Alblasserdam en omringende plaatsen organiseert de Stichting Werk+ervaring op donderdagmiddag 14 februari een workshop over stress als gevolg van ontslag en werkloosheid.

Ontslag levert vaak veel stress op. Dat bemoeilijkt het vinden van een nieuwe baan. Als het zoeken van werk langer duurt dan kan  er een vicieuze cirkel ontstaan: de stress wordt een oorzaak van het voortduren van de werkloosheid. Jenny van Elderen heeft een speciaal programma ontwikkeld om deze stress bespreekbaar te maken en te verminderen. In deze workshop leren de deelnemers  op een ontspannen manier om anders met hun situatie als werkzoekende om te gaan.

De Stichting Werk+ervaring is opgericht door een groep werkzoekenden en wordt geleid door deskundige vrijwilligers die zelf hebben ervaren hoe het is om op latere leeftijd werkzoekend te worden. Ons motto is: Samen zoeken helpt. Versterk je positie op de arbeidsmarkt! Kom langs, wie weet is dit de opmaat naar een herstart van je carrière.

Locatie: zaaltje bij de Havenkerk, Ieplaan 9 (hoek Wilgenplein). Aanvang: 14 uur

Aanmelden: info@werkpluservaring.nl

Gegevens

Datum:
14 februari 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Paul Stoffelen

Locatie

Havenkerk Alblasserdam
Ieplaan 9
Alblasserdam,
+ Google Maps