Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkbijeenkomst Alblasserdam

13 september 2018 @ 14:00 - 17:00

We gaan aan de slag met een nieuwe groep werkzoekenden met ervaring (50-plussers) uit Alblasserdam en omgeving, maar uiteraard zijn ook onze oudere deelnemers van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst maken de werkzoekenden kennis met de beproefde methode van de Stichting Werk+ervaring voor het vinden van een nieuwe baan. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en wordt rond 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Samen zoeken helpt. Vanuit die gedachte is 6 jaar geleden de Stichting Werk+ervaring ontstaan. De organisatie is opgericht en wordt geleid door deskundige vrijwilligers die zelf hebben ervaren hoe het is om op latere leeftijd werkzoekend te worden.

De Stichting Werk+ervaring heeft in de afgelopen jaren een succesvol model ontwikkeld dat de werkzoekenden ondersteunt bij het hervinden van het zelfvertrouwen, het ontwikkelen van nieuw perspectief en het opbouwen van de vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Het resultaat is in veel gevallen dat de werkzoekende er in slaagt het door hem gewenste carrièreperspectief te verwezenlijken.

Gegevens

Datum:
13 september 2018
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisatoren

Paul Stoffelen
Ton Wulfert

Locatie

Havenkerk Alblasserdam
Ieplaan 9
Alblasserdam,
+ Google Maps