Een perspectiefrijk 2018!

Een nieuw jaar, nieuw kansen. Alle signalen staan op groen: de economie ontwikkelt zich voorspoedig en de vraag naar werknemers groeit hard. Diverse sectoren van de arbeidsmarkt kampen met tekorten. Wat betekent dit voor de 50-plussers die op zoek zijn naar een baan? Komen die nu gemakkelijker aan bod? En komen er nu eindelijk ook opleidingsmogelijkheden voor de wat oudere werkzoekende die een nieuwe richting op wil? Dat lijkt te gaan gebeuren.

Als stichting merkten we het laatste kwartaal al dat de kansen aan het keren waren. Daar zijn we heel blij mee, maar we zijn er nog niet. Voorlopig zetten we onze activiteiten voort, in de verwachting dat we voor een aantal werkzoekenden nog net het verschil kunnen maken.

Met steun van de gemeente Dordrecht kunnen we binnenkort een eigen ruimte betrekken. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: een plek waar we met elkaar de activiteiten kunnen organiseren die we zinvol vinden.

Wij wensen jullie een succesvol 2018 toe!